|
|
| Author |
Message |
nemi
Site Admin

|
Posted:
Sun May 20, 2007 9:41 pm |
  |
Odgledao sam upravo eemisiju "Na vrhu Evrope" na RTS-u, posvecenu Eurosongu, Mariji i njenoj pobedi. Jos uvek sam najezeen. Umalo nisam zaplakao. Pa da li je Marija svesna kojom snagom i u kojoj kolicini ona prenosi energiju i vibracije svojim glasom. Postoje ljudi koji Mariju vole i cene jer je kao predstavnik Srbije pobedila na Eurosongu, a postoje i oni koji je cene i vole zbog onoga sto jeste, zbog kvaliteta, temperamenta,... ja spadam u ovu drugu grupu.
Evo par detalja iz vecerasnje emisije koji su mi ostali u seecanju:
Svih pet pratecih vokala, Ksenija, Ivana, Sanja, Suzana i Ana su se slozile da su imale neverovatnu tremu pomesanu sa izvanrednim uzbudjenjem. Prvu polovinu pesme one su okrenute ledjima publici, ili gledaju jedna u drugu i sve sto su dobijale od publike bili su uzvici navijanja i odusevljeenja. Plasile su se kako ce reagovati kada pogledaju toj masi u oci. Komentarisale su simboliku njihove koreografije, glavna stvar je upravo to da one prenose svoju energiju Mariji, a Marija je ta koja onda svu tu energiju salje dalje, nama. Zatim ono cuveno spajanje ruku, i ona slatka srculenca. Pa meni se cini da je ceo Helsinki bio izlupan Marijinim pecatom!
Covek kome nisam uspeo da vidim ime izjavio je da Marija ima star quality (kvalitet zvezde) i da je to ono sto zvezdu razlikuje od obicnog pevaca.
Mara se malo pozalila na ubrzan tempo njenog zivota, ali je takodje rekla i da je ona takav zivot izabrala i da ne dopusta da je bilo sta ometa i sputava. Takodje je na jednoj od press konferencija rekla: "Srbija je cudna mala zemlja ali ja je volim jer je moja".......nije li fantasticna?! |
_________________ Ne zelim mir, ne zelim nadu bez tebe
ni srecan kraj, ni svet u zlatu bez tebe
necu da disem da se budim bez tebe ja
u moru pelina... |
|
     |
 |
vesna
Urednik

|
Posted:
Wed May 30, 2007 11:34 am |
  |
Njen tempo će biti još veći ali na kraju krajeva to je cena svakog uspešnog čoveka, samo se nadam da će nastaviti tim putem i da će biti ista kao što je bila. Istina je, na vrhu Evrope je ali je to i zaslužila. |
|
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |