Posted:
Wed May 16, 2007 6:14 pm
Marija iz Crne Gore sam i imala si 50 poruka od moje porodice za tebe. Bila sam presrecna. Zelim ti sve najbolje i znala sam da ces pobijediti
nemi Site Admin
Posted:
Wed May 16, 2007 6:17 pm
Siguran sam da vam Marija zahvaljuje na podrsci! Upravo njen nacin da nam svima zahvali na podrsci je to sto je pobedila i to sto ce, siguran sam, nastaviti da nas iznenadjuje i dobrim pesmama i pobedama.
vesna Urednik
Posted:
Wed May 30, 2007 11:38 am
delimo miÅ¡ljenje i iskreno se nadam da će joj pesme uvek biti ovakve, a ona jeste zahvalna svima koji su glasali i koji su bili uz nju i to bi svaki put pomenula gde god je gostovala. Mislim da su ona i Ceca jedine dve osobe koje iskreno cene svoje fanove i koje su spremne da uÄine sve da bi ih usrećili. To znam iz liÄnog iskustva, znam kakva je Ceca a znam da je Marija neÅ¡to poput nje. Obe imaju jak karakter i znaju da cene ljude koji su uz njih.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum