|
|
| Poll :: Da li vam se vise svidja Evrovizijska ili Beovizijska verzija Molitve? |
| Evrovizijska |
|
80% |
[ 4 ] |
| Beovizijska |
|
20% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 5 |
|
| Author |
Message |
nemi
Site Admin

|
Posted:
Wed May 16, 2007 4:00 pm |
  |
Ne znam da li su vam zapale za "usi" izmene u Molitvi na Evroviziji, ali meni jesu. U pocetku sam mislio da je od treme ali onda sam shvatio da su ciljano postavljene jer se nalaze na tacno odredjenim delovima pesme. Ne znam koji je razlog toga, ali moram da saznam, i saznacu , a do tada, ostaje nam samo da nagadjamo. Moje je misljenje da je mozda na taj nacin mogla lakse i bolje da "iznese" pesmu, ne znam.... : : : |
|
|
     |
 |
vesna
Urednik

|
Posted:
Wed May 30, 2007 11:45 am |
  |
da i ja sam primetila razliku u pevanju, malo je manje forsirala visoke tonove koje je koristila ovde, i on se samo nalazi na jednom mestu ali svejedno pesmu je iznela na isti način a onaj najjači deo je ostao. Verovatno je to uradilau dogovoru sa kompozitorom jeru su smatrali da će tako zvučati efektnije jer ti niski tonovi joj čine glas još jačim. |
|
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |