|
|
| Author |
Message |
nemi
Site Admin

|
Posted:
Fri Jun 15, 2007 6:35 pm |
  |
Evo jedne teme gde mozete otvoreno komentarisati sve sto vam se svidja, odnosno ne svidja na nasoj muzickoj sceni... |
_________________ Ne zelim mir, ne zelim nadu bez tebe
ni srecan kraj, ni svet u zlatu bez tebe
necu da disem da se budim bez tebe ja
u moru pelina... |
|
     |
 |
vesna
Urednik

|
Posted:
Mon Jun 18, 2007 8:31 am |
  |
iskreno na našoj sceni mi se nikada nije dopadao onaj zao rivalitet koji vlada među najvećim našim zvezdama, pljuvanje preko novina, vođenje sudskih sporova itd. da ne nabrajam dalje jer ima toga puno. Trebala bi samo da postoji zdrava konkurencija kao i svugde u svetu. Evo konkretan primer kada je Marija u pitanju pljuvali su je pred odlazak na Evroviziju a i pre toga najstrašnije a sada bi svi da joj budu najbolji prijatelji.. Čemu to, samo se nadam da je dovoljno pametna da se odupre takvim ljudima i da shvati ko joj želi dobro a ko ne. Onda Jelena Karleuša koja je nezaobilazna teme ima kompleks Cece Ražnatović ali ne znam iz kog razloga kada je žena i ne uzima usta. To su stvari koje mi se nikad neće dopadati... |
|
|
   |
 |
Aleksej

|
Posted:
Tue Feb 26, 2008 4:31 pm |
  |
U Srbiji malo pjevača ima da zarađuju na svom glasu i glasovnim mogućnostima,mnogo više je onih što svojim scenskim nastupom,silikonima i golotinjom privlače pažnju.....to je žalosno!!!
Osim Marije,slušam dosta stranu muziku,a od domaćih sviđaju mi se Jelena Tomašević,BQ i Tošence Proeski koji na žalost nije više sa nama a bio je najbolji muški vokal u ex-YU!!!! |
|
|
  |
 |
GOLDENeye

|
Posted:
Sat Feb 21, 2009 10:11 pm |
  |
Potpuno se slazem sa vama ! Od domacih pevaca svidja mi se samo BQ, Marija Serifovic i Jelena Tomasevic...i niko vise!! Svako ko ima makar gram razuma shvatice kakve zenske su postale "pevacice". Marija je sasvim dobra osoba(iako je nikad nisam srela) i veoma mi je zao sto se u ovoj zemlji golotinja dize u nebesa, a talenti kao ona bacaju u blato. Kod nje volim to sto je normalna (umno i fizicki) i jedina koja se dokazuje glasom, a ne golotinjom, silikonima i nekim nebuloznim nastupima i spotovima. Jedina koja je dovela Evropu u Srbiju zahvaljujuci svojim glasom i (po meni) najmocnijim nastupom u istoriji ESC! Nazalost, malo ko u Srbiji je shvatio poentu njenog nastupa, pa ste verovatno primetili da na Youtubu i ostalim video sajtovima pojavilo gomilu ismejavanja na njen racun. I ne samo to - i gomilu izmisljotina da je Molitva plagijat neke albanske pesme. Mada ni stranci nisu nista savrseni od nas - propagiraju drogu, golotinju i satanizam (Lordi posebno)...To je sve sto cu ja reci o tim "zvezdama" na sceni uopsteno. |
_________________ "When Scorpio promise, it must be done"- Marija Serifovic |
|
  |
 |
nemi
Site Admin

|
Posted:
Wed Mar 18, 2009 11:40 am |
  |
Istina da mnogo ljudi nije shvatilo nastup na tadašnjem ESC, ali neka ih. To što ismevaju, umesto da pokušaju da prodru u srž je njihov problem. Bitno je da ima nas koji smo primili poruku!  |
_________________ Ne zelim mir, ne zelim nadu bez tebe
ni srecan kraj, ni svet u zlatu bez tebe
necu da disem da se budim bez tebe ja
u moru pelina... |
|
     |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |